LUOTETTAVAT MUOTTIJÄRJESTELMÄT

NOE-Schalteknikin virallinen edustaja Suomessa logoNOE

Etusivu > Tuotteet > Muottimatriisi - Inspiraatio arkkitehdeille > NOEplast

NOEplast.

Betonipinnat ovat viimevuosina kokeneet arkkitehtuurissa uuden tulemisen. Tärkeä syy betonipintojen kasvavaan suosioon on se, että nykyään suunnittelijat eivät ole kiinnostuneita vain betonipintojen taloudellisista eduista, vaan näkevät betonin rakennusaineena, jota voi muokata mielensä mukaan. Melkein mitään muuta rakennusainetta ei voi muokata yhtä paljon tarpeiden mukaan. Betonia voidaan värjätä ja muotoilla lähes mihin muotoon vain. Sen lisäksi se on hyvä pohja erilaisille pintakäsittelytekniikoille, joista valumatriisien käyttö on eräs helpoimmin toteutettavista vaihtoehdoista.

NOEplast muottimatriisit ovat polyuretaanista valmistettuja, joustavia muotteja. Betonivalumuoteissa käytettyinä muovaavat ne betonipintoja ja antavat niille kolmannen ulottuvuuden.

Ainoastaan NOEplast muottimatriiseissa on vakauttava lasikuituinen tukikangas. Niitä voidaan käyttää sekä paikallavalussa että elementtitehtaassa. Kulutuksesta riippuen niitä voidaan käyttää uudelleen jopa 100 kertaa. Erityistapauksissa jopa 1000 kertaa. NOEplast on kierrätettävissä, UV-kestävä sekä varastointivakaa.

NOEplast antaa rakennukselle oman persoonallisen säväyksen. NOEplast mahdollistaa betonirakennuksen harmonisen integroinnin ympäristöönsä. Valittavissa on:

Puu-pintakuviointeja, muuri-pintakuviointeja, kivi-pantakuviointeja, laasti-pintakuviointeja, halkaistuja pintakuviointeja, vapaita taiteellisia pintakuviointeja, suoria pintakuviointeja (sileitä tai karheita), ornamentteja, graafisia pintakuviointeja ja nestemäinen NOEplast.

noeplast
noeplast

Yleiset vuokrauksen ja palveluiden ehdot

Monolit Oy

Y-tunnus: 2765579-5
Akkutie 2 A
00770, Helsinki

Yhteystiedot

puh: +358 400724262
sähköposti: info@monolit.fi
www.monolit.fi

tilaajavastuu

Copyright © 2017, Monolit Oy, Designed & Created by SiteDesign.fi